Depåchef till HEROK i Eskilstuna

Vill du arbeta i ett expanderande företag som präglas av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Vi söker dig som har erfarenhet från uthyrning eller en bakgrund i byggbranschen, och som är redo att ta dig an en roll med mycket frihet och stor potential.

”Du kommer få vara med och utveckla ett växande bolag som ska bli ännu bättre. Det är en roll som du kommer kunna vara med och utveckla, där det finns utrymme att verkligen ta plats.” Så säger vd Per Karlsson om tjänsten.

Herok är framtidens affärspartner inom liftar, truckar, byggmaskiner, trafikprodukter/ tjänster, utbildningar och byggmaterial. Herok hjälper kunderna med allt ifrån byggplats-etableringar till hyrtjänster och ses som en komplett partner inom bygg-, mark- & anläggningsbranschen samt industri. Herok jobbar mycket med arbetskulturen och har ett företagsklimat präglat av hjärta och omtanke där värdegrunden är lojalitet, samarbete och engagemang.

Förutom i Örebro där huvudkontoret ligger finns Herok även i Västerås, Eskilstuna, Karlskoga, Jönköping och Stockholm samt via ombud på flertalet ställen i Mälardalen. Herok är idag snart 100 anställda och omsätter ca 300 mkr, målsättningen är hög och planen är att vidareutveckla verksamheten på befintliga orter samt expandera till nya.

Arbetsuppgifter

Rollen som depåchef innefattar personal-, budget- samt resultatansvar och du rapporterar till VD. Som depåchef har du mycket kundkontakt, arbetar aktivt för att stärka företagets varumärke och lägger stor vikt vid att förvalta samt utveckla långsiktiga relationer. Det är av stor vikt att du har rätt erfarenhet för att ha kunskap och en inblick i hur branschen fungerar.

Som depåchef är du ansvarig för planering av det dagliga arbetet och anläggningens arbets-miljö. Du parerar mellan ett operativt, kortsiktigt perspektiv och ett strategiska långsiktigt för att växa, samt ansvarar för lokala försäljningsaktiviteter. Utöver det dagliga arbete med planering och uppföljning av personal och resultat osv, kommer du att bidra med expertis till såväl koncernen som våra kunder.

Vi söker dig som

Övrig information

Skicka din ansökan nu till: HR@herok.se

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner vi gått över till intervjufasen.